EtusivuBlogitTervetuloa mukaan Sustinaren matkaan

Tervetuloa mukaan Sustinaren matkaan

Ylläpito28.02.2023

Olet klikannut itsesi Sustinaren ensimmäisen blogijulkaisun pariin, lämpimästi tervetuloa selvittämään mistä kaikesta Sustinaressa on kyse!

Tiesitkö, että vaatekaappisi ekologisin hankinta on itse asiassa palvelu, jolla pidät huolta sinulle rakkaista vaatteista, kengistä ja asusteista? Elämme aikaa, jossa muoti muuttuu nopeammin kuin ikinä ennen, ja uusia vaatteita tuotetaan maailmaan hengästyttävää tahtia. Me Sustinarella haluamme hidastaa, silittää laadukkaiden materiaalien pintaa, ommella ratkenneen sauman, paikata reiän ja palauttaa lempivaatteesi takaisin vaatekaappiin entistä ehompana.

Nimemme viittaa sanaan sustainable – kestävä. Sustinare on syntynyt halusta nostaa perinteiset kädentaitojen ammattilaiset, ompelijat ja suutarit jälleen arvoonsa. Uskomme, että kestävä muutos syntyy paikallisesti pidentämällä tuotteiden elinikää ja kannustamalla ihmisiä hitaamman kuluttamisen ja laadukkaampien tuotteiden pariin. Haluamme korjata maailman paremmaksi nuttu ja nilkkuri kerrallaan.

Jatkossa löydät blogistamme vinkkejä miten pidät vaatekaappisi aarteista hyvää huolta kotona, kerromme lisää korjaamisen ja huoltamisen vastuullisuudesta, nostamme esiin inspiroivia tapoja miten näkyvästä korjauksesta voi tulla kaunis katseenvangitsija sekä kerromme mietteitä työhuoneeltamme. Tervetuloa siis mukaan Sustinaren matkaan!