Drop-in

Sustinaren Drop-in -palvelun kautta voit korjauttaa kenkäsi, laukkusi tai vaatteesi kätevästi silloin kun sinulle parhaiten sopii, aukioloajoistamme riippumatta! Drop-in pisteitä on useita ympäri kaupunkia, päivittyvä lista sivun alalaidassa. Vastaamme jättämääsi tarjouspyyntöön ensi tilassa, viimeistään seuraavana arkiaamuna. Voit tällöin tehdä päätöksesi ja maksaa tilauksen. Tilauksen hyväksyttyäsi alamme töihin ja saat meiltä jälleen viestin kun työ on valmis ja noudettavissa. Tyhjennämme Drop-in pisteet noin kerran viikossa.

Toimi siis näin:

  1. Tähtää puhelimesi kameralla kaapin kyljessä olevaa QR-koodia ja avaa verkkosivu.
  2. Etene sivuston ohjeiden mukaisesti, ota ja liitä mukaan valokuvia korjaustarpeestasi ja kerro sanallisesti tarpeestasi ja toiveistasi korjauksen suhteen.
  3. Täytä yhteystietosi ja lähetä tarjouspyyntö.
  4. Laita korjattava tuotteesi tarjolla olevaan pussiin ja kirjoita pussin kylkeen nimesi.
  5. Pudota pussi laatikkoon, se oli siinä!
  6. Mikäli et halua vielä jättää tuotettasi korjattavaksi ennen tarjouksen saamista voit myös tuoda sen laatikkoon tai meille vasta tarjouksen saatuasi.

Mikäli tarjouksemme ei sattuisikaan miellyttämään, kerro siitä meille! Voit tällöin noutaa tuotteesi takaisin, emme veloita tarjouksesta mitään.

Drop-in pisteet

Oheisista linkeistä pääset kunkin Drop-in pisteen tarjouspyyntölomakkeelle. Linkki siis on sama kuin aukeaa Drop-in kaappien QR-koodeista. Näin voit halutessasi kysyä jo tarjouksen ja toimittaa sitten tuotteesi kaappiin.

Sokos Tampere 4krs:

https://sustinare.fi/tilaa-korjaus?a=sokos-tampere

Technopolis Asemakeskus, ravintolan viereinen käytävä:

https://sustinare.fi/tilaa-korjaus?a=technopolis-asemakeskus-tampere

Technopolis Yliopistonrinne, pääaula:

https://sustinare.fi/tilaa-korjaus?a=technopolis-yliopistonrinne-tampere

Technopolis Hermia, pääaula:

https://sustinare.fi/tilaa-korjaus?a=technopolis-hermia-tampere