EtusivuDrop-in

Drop-in

Sustinaren Drop-in -palvelun kautta voit korjauttaa kenkäsi, laukkusi tai vaatteesi kätevästi silloin kun sinulle parhaiten sopii, aukioloajoista riippumatta! Drop-in pisteitä on useita ympäri kaupunkia, etsi sinua lähinnä oleva piste päivittyvästä listasta sivun alalaidassa.

Vastaamme jättämääsi tarjouspyyntöön ensi tilassa, viimeistään seuraavana arkiaamuna. Voit tällöin tehdä päätöksesi ja maksaa tilauksen. Tilauksen hyväksyttyäsi alamme töihin ja saat meiltä jälleen viestin kun työ on valmis ja noudettavissa jättöpaikan asiakaspalvelusta. Tyhjennämme Drop-in pisteet noin kerran viikossa.

Toimi siis näin:

  1. Valitse sinulle sopivin drop-in piste alla olevasta listasta ja voit jättää tarjouspyynnön heti!
  2. Etene sivuston ohjeiden mukaisesti, ota ja liitä mukaan valokuvia korjaustarpeestasi ja kerro sanallisesti tarpeestasi ja toiveistasi korjauksen suhteen.
  3. Täytä yhteystietosi ja lähetä tarjouspyyntö. Tämä ei sido sinua mihinkään.
  4. Drop in pisteellä laita korjattava tuotteesi tarjolla olevaan pussiin ja kirjoita pussin kylkeen nimesi.
  5. Pudota pussi laatikkoon, se oli siinä!

Mikäli tarjouksemme ei sattuisikaan miellyttämään, kerro siitä meille! Voit tällöin noutaa tuotteesi takaisin, emme veloita tarjouksesta mitään.

Drop-in pisteet

Oheisista linkeistä pääset kunkin Drop-in pisteen tarjouspyyntölomakkeelle. Linkki siis on sama joka aukeaa Drop-in kaappien QR-koodeista. Näin voit halutessasi kysyä jo tarjouksen ja toimittaa sitten tuotteesi kaappiin.

Sokos Tampere 4krs

Prisma Lielahti 

Technopolis Asemakeskus, ravintolan viereinen käytävä

Technopolis Yliopistonrinne, pääaula

Technopolis Hermia, pääaula