EtusivuTilaus- ja sopimusehdot

Vahvistus tilaamastanne korjauspalvelusta

Tämä on vahvistus tilaamastanne korjauspalvelusta. Sopimus on syntynyt sähköpostitse sovittujen ehtojen mukaisena ja se on varmennettu ennakkomaksun maksamisella.

Korjauspalvelulla tarkoitetaan suutarin tai ompelijan käsin tai koneellisesti suorittamaa korjaus- tai muuta palvelua. (jäljempänä ”Palvelu”)

Toimeksisaaja, Sustinare Oy (y-tunnus 3316511-9), on merkitty Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään kaupparekisteriin.

Toimeksiannon kohde

Korjauspalveluiden toteuttaminen sekä muut mahdolliset Asiakkaan erikseen tilaamien tuotteiden myynti ja toimittaminen.
Toimeksiannon hinnoittelu

Toimeksiannon hinta perustuu Sustinare Oy:n suutarin tai ompelijan Asiakkaalle sähköpostitse antamaan hinta-arvioon tai kiinteään hinnoitteluun. Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Toimituskulut veloitetaan lisäämällä ne laskuun.

Toimeksiannot laskutetaan ennakkoon.
Toimeksiannon peruuttaminen

Etämyynnissä Toimeksisaaja lähettää Asiakkaalle aina sähköpostitse kirjallisen vahvistuksen etänä tilatusta Palvelusta. Tämä dokumentti on kyseinen tilausvahvistus. Toimeksiannon suorittaminen aloitetaan lähtökohtaisesti 14 vuorokauden kuluttua siitä, kun Asiakas on vastaanottanut tilausvahvistuksen. Tästä lähtökohdasta voidaan poiketa, mikäli Sopijapuolten kesken on sovittu toimeksiannon suorittamisen aloittamisesta mainittua ajankohtaa aiemmin.

Sopijapuolet ovat sähköpostitse nimenomaisesti sopineet, että Toimeksisaaja, Sustinare Oy, aloittaa toimeksiannon suorittamisen Asiakkaan antamien tietojen perusteella lähetettyään tilausvahvistuksen Asiakkaalle ja Asiakkaan maksettua ennakkomaksun.

Toimeksiantosuhde lakkaa olemasta voimassa ilman eri irtisanomista kummankin Sopijapuolen täytettyä sopimuksen mukaiset velvoitteensa.

Etämyynnissä Asiakkaalla on oikeus peruuttaa sopimus ilmoittamalla siitä Toimeksisaajalle 14 vuorokauden kuluessa toimeksiantoa koskevan sopimuksen tekemisestä. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi on Asiakkaan ilmoitettava Toimeksisaajalle päätöksestä peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi sähköpostilla). Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että ilmoitus peruuttamisoikeuden käytöstä lähetetään ennen peruuttamisajan päättymistä.

Mikäli Asiakas peruuttaa sopimuksen, palauttaa Toimeksisaaja Asiakkaalle kaikki häneltä saadut, peruuttamisoikeuden piiriin kuuluvat, suoritukset viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 vuorokauden kuluttua peruuttamisilmoituksen saapumisesta. Palautus suoritetaan Asiakkaan osoittamalle pankkitilille, eikä hänelle aiheudu suoritusten palauttamisesta mitään kustannuksia.

Mikäli sopijapuolten kesken on sovittu toimeksiannon suorittamisen aloittamisesta ennen peruutusajan päättymistä, tulee Asiakkaan maksaa palkkio Toimeksisaajalle peruuttamisilmoituksen tekemiseen mennessä suoritetusta työstä.

Peruuttamisoikeutta ei ole, jos Toimeksisaaja on ehtinyt suorittaa toimeksiannon kokonaan. Kuluttajalla on mahdollisuus saattaa Toimeksisaajan palkkiota koskeva erimielisyys kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.

 

Verkkokaupan yhteystiedot:

Sähköposti: info@sustinare.fi
Puhelin: 044 974 9284
Postiosoite: Hämeenkatu 21, 33200 Tampere

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Fellow Lasku ja Fellow Yrityslasku.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

OP Lasku – Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta